Colonne met vrachtwagens als eerbetoon voor zieke trucker (Video)

Colonne met vrachtwagens als eerbetoon voor zieke trucker (Video)

Vanmiddag was er een bijzonder eerbetoon voor de zieke vader van Annie Raaijmakers uit Bovensmilde. Als verrassing had zij een colonne vrachtwagens geregeld voor de oud-chauffeur.

De vader van Raaijmakers is terminaal ziek en verblijft op dit moment in een hospice. Haar vader had nog één wens, dat was om het nieuwe huis van zijn dochter bekijken. Haar vader was vroeger chauffeur, daarom had Annie om 15:00 uur een colonne vrachtwagens geregeld via een facebook oproep. Als oud-chauffeur klopt zijn hart steeds wat sneller met het zien van een mooie vrachtauto. Ik hoop voor hem nog een kleine konvooi te organiseren die langs het hospice wil rijden, schreef Raaijmakers op facebook.

Die oproep werd duizenden keren gedeeld. Haar vader werd door de wensambulance vanmiddag naar het huis aan de Hoofdweg in Bovensmilde gebracht waar de stoet van vrachtwagens voorbij reed.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn