Independent Bookstore Day bij Van der Velde Boeken

Independent Bookstore Day bij Van der Velde Boeken

Op zaterdag 14 april 2018 vindt de tweede Independent Bookstore Day in Nederland plaats. Die dag vieren ze bij Van der Velde Boeken de boekwinkel en de lezer met speciale uitgaven in gelimiteerde oplagen en met bijzondere activiteiten.

Op Bookstore Day vieren ze de boekhandel samen met u. Scoor die dag bijvoorbeeld lekkere Drentse hapjes en drankjes, verborgen boekjuweeltjes of de tips van uw favoriete boekverkoper voor een speciale prijs!

9.30 uur t/m 11.00 uur - Ontvangst met koffie en Drentse turf
De vroege vogels worden op Bookstore Day ontvangen met koffie/thee en echte Drentse koek en scoor als eerste de mooiste deals.

14.00 uur t/m 16.00 uur - Signeersessie Gerard Nijenhuis
Ruim 140 boekhandels, verspreid over het hele land, doen mee aan Bookstore Day. Zij ontvangen die dag bijna honderd schrijvers en dichters. Bij Van der Velde boeken in Assen komt Schrijver/dominee en de nestor van de Drentse schrieverij Gerard Nijenhuis het recent over hem verschenen portret "Dat ik besta komt door de Taal" signeren.

Voor dit portret van Nijenhuis voerde journalist Lukas Koops vele gesprekken met hem. Openhartig vertelde deze kleurrijke schrijver, dominee, docent en presentator, over zijn leven, over zijn familie, zijn persoonlijke ontwikkeling en over zijn werk en schrijverschap.

16.00 uur t/m 17.00 - High Boeken Borrel
Breng samen met de boekverkopers een toost uit op de boekhandel! Gezellig kletsen over de laatste boeken doe je natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.

Speciale Dagdeals
Daarnaast kun je die dag speciale uitgaven kopen, in gelimiteerde oplages die alleen op deze dag te koop zijn. Sommige titels zijn nieuw en nog nooit eerder verschenen, andere titels zijn speciaal voor deze dag door de auteur gesigneerd, opnieuw uitgegeven of scherp in prijs verlaagd. Sommige titels zijn slechts in zeer kleine oplagen beschikbaar. Maar, let op, deze boeken en aanbiedingen zijn enkel en alleen op Bookstore Day, op 14 april dus, te koop en Op = Op.

Houd de social media van Van der Velde Boeken Assen in de gaten voor de aankondigingen van Happy Bookstoreday.

Tiplijn