Super Sutherday zaterdag met kindermarkt in Kloosterveste

Super Sutherday zaterdag met kindermarkt in Kloosterveste

Morgen is de eerste Super Saturday van dit jaar. Heb je alle spulletjes klaarstaan om te verkopen op de Kindermarkt?

Heb je opa s, oma s, ooms, tantes, vrienden en buren uitgenodigd om samen de voertuigen te komen bekijken? En misschien een ritje mee rijden? Dan komt het vast goed! Ze zien je graag tussen 10.00-17.00 uur in Winkelcentrum Kloosterveste.

Win-actie
Altijd al eens een ritje in een stoere limousine willen maken? Dan geven de winkeliers van Kloosterveste jou nu die kans! Tijdens de Super Saturday van 7 april aanstaande komt er van 10.00-12.00 uur een mooie limousine op het Vesteplein te staan. Kom de auto bewonderen, vul jouw gegevens in op een actiekaartje en maak kans op een SUPER prijs; Als jij de winnaar bent, komt de limousine jou en een tweede persoon op vrijdag 13 april thuis ophalen en brengt jullie voor een geheel verzorgd weekendje uit naar een locatie in Assen!

Kindermarkt voor kinderen uit Assen en omgeving
Voor alle kinderen uit de omgeving wordt er op alle Super Saturdays van 10.00-12.30 uur een Kindermarkt georganiseerd. Kom je gebruikte speelgoed, kleding, boeken en andere spulletjes verkopen aan een (gratis) kraampje in het winkelcentrum.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn