Straatmakers Stationsplein druk bezig

Straatmakers Stationsplein druk bezig

Aan het einde van deze week wil de BAM het project Overcingellaan afronden en daarom wordt er hard gestraat.

Verschillende koppels straatmakers zijn drukdoende om het werk van de BAM af te maken. Kranen brengen zaand aan en voeren afval af, de samenwerking verloopt goed.

Overleg
Ook overleg is nodig om te controleren of alles volgens plan gaat. De voorbereiding was goed en nu maken de straatmakers er een prachtige nieuwe straat van. Nadat het straatwerk klaar is kan de gemeente Assen als opdrachtgever het project controleren. Over twee weken, als de temperatuur weer goed boven 15 graden is, kan het laatste asfalteerwerk worden gedaan.

Stationsplein
Als het aan de gemeente Assen ligt gaat het werk snel door en wordt volgende week het eerste deel van het nieuwe Staionsplein ook aangepakt. Het deel dat tegen het station aanligt, kan voor de TT klaar zijn. Als er groen licht komt, kan de aannemer zo door met de werkzaamheden daar. Eerst zal de oude straat eruit gaan waarna het riool kan worden gelegd. Vervolgens kan er worden gestraat.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn