Gezamenlijk actie van de Drentse Bibliotheken en Drents Museum

Gezamenlijk actie van de Drentse Bibliotheken en Drents Museum

Ben je lid van een Bibliotheek in Drenthe, dan levert je bieblidmaatschap naast voordeel in de (online) Bibliotheek, ook voordeel op buiten de Bibliotheek.

Want leden van Biblionet Drenthe, Bibliotheek DNK, Bibliotheek Emmen en Bibliotheek Hoogeveen krijgen in de maand april ¬ 5,00 korting op de toegangsprijs van de tentoonstelling The American Dream in het Drents Museum in Assen.

Het Drents Museum richt zich met The American Dream op kunstwerken uit de periode 1945-1965. De kunstwerken vormen het vertrekpunt voor een reis langs de Amerikaanse cultuur en geschiedenis. Er is bijvoorbeeld werk te zien van Amerikaanse topkunstenaars als Edward Hopper, Andy Warhol, Andrew Wyeth en Alex Katz.

Wil je ook lid worden van de bibliotheek en met korting naar The American Dream? Ga dan naar de bibliotheek bij jou in de buurt en word lid! Dan krijg je gelijk de code waarmee je korting op de toegangsprijs krijgt. Houd ook de website van je bibliotheek in de gaten, want wellicht komt ook de rondreizende fototentoonstelling De Drentse Droom  naar jouw bibliotheek.

De Drentse droom  is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Drents Archief en Cultureel Hart Assen.

Tiplijn