Koningsdag Bovensmilde: schijt je rijk in een nieuw jasje

Koningsdag Bovensmilde: schijt je rijk in een nieuw jasje

Op vrijdag 27 April zullen er in Bovensmilde tijdens Koningsdag vele nieuwe activiteiten plaats vinden.

Dit jaar hebben ze schijt je rijk in een nieuw jasje gestoken. Er zijn nu drie prijzen te verdelen ter waarde van 250, 150 en 50 euro. Dit jaar gaan er een gouden, zilveren en bronzen koe het veld in waardoor de win kans drie keer zo groot wordt. Er zijn weer 1500 kavels te koop voor ¬2,- per stuk en 3 voor ¬5,-.

Voor de kinderen tot en met 12 jaar hebben zij Schijt je rijk. Op koningsdag zelf kunnen de kinderen voor ¬1,- een sjoelsteen kopen die ze vervolgens in een afgezet veld mogen gooien. Alle kinderen die s ochtends hun fiets versieren krijgen van de organisatie alvast 1 sjoelsteen cadeau! Om 14:00 uur laten ze drie geiten los en kunnen de kinderen een Intertoysbon winnen ter waarde van 30,20 en 10 euro.

Kavels kopen?
Dit is mogelijk via de website www.wijzijnbovensmilde.nl. Ook kunt u op zaterdag van 9.00 tot 13.00 en op donderdagavond van 18:00 tot 20:00 kavels kopen bij de Poiesz. Elke zaterdagavond staan zij ook van 17:00 uur tot 20:00 uur bij cafe The Bridge.

Activiteiten tijdens koningsdag 2018
Traditie getrouw beginnen ze koningsdag om 10:00 uur bij de ingang van De Kiem met fiets versieren. Wanneer alle fietsen versiert zijn, showen ze deze doormiddel van een optocht door het dorp. De optocht zal eindigen bij de ijsbaan waar vervolgens volop activiteiten zijn zoals, Bierkratje drukken, Rad van fortuin, luchtkussens en Vrijmarkt. Uiteraard zal er ook een ruim assortiment aan eten en drinken zijn.

De organisatie van Koningsdag 2018 is in handen van Wij zijn Bovensmilde, Oranje Feestvereniging en IJsvereniging Voorwaarts.

archief/Koningsdag 2017 Assen
Tiplijn