Zorgaanbieder Schouder aan Schouder opent drie nieuwe locaties

Zorgaanbieder Schouder aan Schouder opent drie nieuwe locaties

Zorgaanbieder Schouder aan Schouder opent drie nieuwe locaties waarvan twee voor dagbesteding en één voor beschermd wonen. Op Tuinderij de Cuynder en locatie Geelbroek kunnen deelnemers terecht voor diverse activiteiten waarmee ze invulling geven aan hun dagelijks leven.

Beide mooie en bijzondere locaties waar cliënten zich thuis mogen voelen en persoonlijke kunnen groeien.  Aldus Martijn Kuizenga van Schouder aan Schouder.

Locatie de Bloeierd in Assen is een kleinschalig wooninitiatief voor beschermd wonen met een huiselijke en gezellig sfeer. Mensen kun hier op een veilige en betrouwbare plek groeien naar de meest haalbare zelfstandigheid.

Locatie De Cuynder (in Donkerbroek, vlakbij Oosterwolde) is een kleinschalige tuinderij met bijzondere groente- en fruitgewassen. Daarnaast is er een boomgaard, een minicamping en een winkeltje. De locatie biedt deelnemers afwisselende en uiteenlopende mooie activiteiten zoals het werken in de kassen, plukken van fruit, zorgen voor de dieren of werken in het winkeltje. Bijzonder op de locatie is het Cuynder-Huys waar deelnemers in een huiselijke sfeer tot rust kunnen komen nadat ze buiten hebben gewerkt.

Locatie Geelbroek nabij Assen is omringd door de natuur en biedt zoals het maken en verkopen van eigen houtproducten maar ook het repareren van fietsen. Vanuit deze locatie vertrekt de klusbus van Schouder aan Schouder naar opdrachtgevers en verschillende werkzaamheden in het groen. Daarnaast heeft Schouder aan Schouder hier een mooi samenwerking met Staatsbosbeheer, die bestaat uiteenlopende werkzaamheden. Zoals het snoeien van bomen en maaien van wandelpaden.

Over Schouder aan Schouder
Schouder aan Schouder is een zorgaanbieder in Noord-Nederland. Ze biedt o.a. zorg op het gebied van dagbesteding voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (op diverse locaties), beschermd wonen en begeleiding thuis. Schouder aan Schouder vindt dat elk mens waardvol en uniek is en recht heeft op een veilige plek om te wonen en te werken. Schouder aan Schouder heeft een samenleving voor ogen waarin iedereen mee telt en mee mag doen. www.schouderaanschouder.nl

Tiplijn