Actie: help scoutinggroep JPG met de aankoop van hun terrein

Actie: help scoutinggroep JPG met de aankoop van hun terrein

Scoutinggroep Johannes Post Groep voert actie. Wij hebben de mogelijkheid om hun eigen terrein te kopen.

Tot plezier van velen is het troepgebouw aan de Houtlaan sinds 1967 de vaste uitvalsbasis van de Johannes Post Groep. Ze hopen dat dit in de toekomst zo blijft. Nu de pachttermijn van de grond onder en rond het gebouw verloopt, doet zich een unieke kans voor. Als scoutinggroep kunnen ze de grond voor een bijzonder schappelijke prijs kopen. Maar dat kunnen ze niet alleen en daarom nodigen ze u uit om symbolisch aandeelhouder te worden van een mooi stukje Amelterbos.

Voor de aankoop van de grond van de scoutinggroep Johannes Post Groep hebben ze ondertussen zon 25.000 euro ontvangen. Ze zijn ontzettend blij met deze donaties! De donaties maken het mogelijk dat ze het scoutingprogramma nu en in de toekomst op een laagdrempelige manier kunnen aanbieden.

Naast van (oud)leden en ouders van leden hebben ze ook van diverse anderen donaties ontvangen. Daarbij zijn ook een aantal bedrijven en andere organisaties.

Hoe zit het precies?
Zij hebben als ludieke actie de mogelijkheid te investeren in de grond rondom het gebouw. Zij bieden u de mogelijkheid symbolisch te beleggen in diverse kavels met een waarde van ¬ 50,- ¬ 100,- ¬ 250,- ¬500,- of 1.000 euro . U doet hiermee een investering in een stabiele toekomst van de Johannes Post Groep en daarmee in het scouting plezier van de huidige generatie JPG ers en vele na hen. Alle donateurs ontvangen een certificaat van symbolisch aandeelhouderschap en zullen worden vereeuwigd op een plaquette aan de gevel van het gebouw. Het gebouw dat straks met uw hulp stevig op eigen grond kan staan.

Jeugdleden in actie
Om geld in te zamelen houden de jeugdleden van de scoutinggroep op zaterdag 7 april een sponsorloop met verschillende posten. Elke post bevat een activiteit of opdracht die de leden moeten uitvoeren. U kunt een lid en de actie sponsoren door hem te belonen voor elke post die hij afrondt. De jeugdleden benaderen hiervoor familie, buren en bekenden. De leiding heeft erg leuke plannen! Dit beloofd een superleuke dag te worden voor alle jeugdleden. Zij kijken er erg naar uit. Wilt u even komen kijken? De sponsorloop wordt gehouden van 14:00 tot ongeveer 16:00u.

Donaties zijn nog hard nodig
U kunt uw donatie doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., ook kunt u hier terecht met eventuele vragen. Direct doneren kan natuurlijk ook, door uw gift te storten op rek. nr. NL44RABO0127855351 t.n.v. Beheersstichting Johannes Post Groep o.v.v. donatie  en uw contactgegevens. De storting kan ook worden gedaan via iDeal via de crowdfunding pagina (let op, het doelbedrag lijkt hier lager te zijn dan in de realiteit omdat niet alle donaties via crowdfunding worden ontvangen).

Tiplijn