Jaarlijkse wandeltocht door de Eendracht in Assen

Jaarlijkse wandeltocht door de Eendracht in Assen

Wandelvereniging Eendracht houdt zaterdag 7 april de jaarlijkse wandeltocht. Dit is een afwisselende route met verrassende natuur en vergezichten.

De paden zijn zowel verhard als onverhard. Hoogtepunten langs de route zijn de Schaapskooi van Balloo, omgeving van het Loonerdiepje, Kampsheide en het Poepenhemeltje. De tocht is vooral bijzonder doordat wandelaars echt een afwisseling van de omgeving hebben maar daarnaast ook een soort van reis door de tijd krijgen. Onderweg is er gelegenheid gebruik te maken van de rustpunten die op de routebeschrijving worden vermeld.

Er kunnen diverse afstanden worden gewandeld: 40 kilometer (start van 8.30 tot 9.00 uur), 25 kilometer (start van 9.00 uur tot 9.30 uur) en 15, 10 en 5 kilometer start van 9.15 tot 13.00 uur.

Deelname kost voor kinderen tot 12 jaar niks, leden van de KWBN betalen 3 euro en niet leden 4 euro. De start is vanuit de voetbalkantine van de voetbalvereniging Asser Boys aan de Loonersrtaat 100a in Assen.

Voor overige info zie ook www.eendrachtassen.nl. Of mail de secretaris Jeanette Alberts: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tiplijn