Delen en gezien worden in Assen met AssenStad.nl

Delen en gezien worden in Assen met AssenStad.nl

Dagelijks kijken er duizenden mensen op onze website naar het actuele en gewone nieuws uit Assen. Organisaties, bedrijven en Assenaren ontmoeten elkaar ook online.

Ruim vijf jaar zijn wij actief met een eigentijdse gewone nieuwswebsite voor en door Assenaren. Wij zijn niet verbonden aan enig groot mediabedrijf. Gewoon voor en door Assenaren en samen met de Assenaren. Facebook, twitter en mond-op-mond reclame geven ons de basis om door te gaan en samen met u, ondernemers en bezoekers u te laten zien wat er allemaal in Assen gebeurd, of gaat gebeuren.

Gewoon nieuws uit Assen
AssenStad houdt het zuiver, wij hoeven onze bezoekers niet te trekken met regionaal nieuws of berichten uit heel Drenthe. Wij blijven het nieuws volgen uit Assen, uw woonbuurt, werkomgeving of van een Assenaar in de regio.

Heb jij wat te melden of wat gezien, wat interessant is voor alle Assenaren, laat het horen en gebruik. Gebruik WhatsApp/facebook of ons mailadres om ons te informeren. Heb jij een leuke activiteit of weet je als er iets leuks of interessant gaat gebeuren? Tip ons.

Nieuws maken kost geld
Om ons product AssenStad actueel te houden en zorg te dragen dat u dit kan blijven zien, zijn er op onze site advertentiemogelijkheden waar wij niet uitbundig mee staan te roepen. Inmiddels merkt een leuke groep ondernemers dat het interessant is om hun bedrijf, product of vacature bij ons te plaatsen en hiermee mee te liften in de positieve registratie bij google en andere zoekmachines. Je wordt beter gevonden als jouw bedrijfsnaam meelinkt in al die duizenden bezoekers per dag op AssenStad.nl.

Interesse om mee te liften in onze positieve trend en je bedrijf of product bij duizenden Assenaren en bezoekers in beeld te brengen? Neem contact met ons op.

Huis te Koop met een unieke promotie
Makelaars hebben het druk om uw huis te verkopen en hiervoor betaald u een provisie. Wij als AssenStad hebben de afgelopen weken verschillende woningen extra kunnen promoten met een kleine bijdrage. Uw huis komt prominent op onze site te staan en uitgebreid toegelicht met het verhaal van uw makelaar. Maar ook een extra promotie via facebook zorgt ervoor dat uw huis nog sneller wordt gezien en verkocht. Vraag bij ons om de mogelijkheden via een persoonlijk bericht.

AssenStad staat altijd open voor uw feedback, toelichting of tips. Soms doen wij het niet goed en luisteren graag naar uw feedback. Samen met u als bewoners, ondernemers en bezoekers van Assen willen wij samen zorg dragen aan een positief Assen.

Tiplijn