Eerste koopzondag van dit jaar met een Lifestyle- & Beautymarkt

Eerste koopzondag van dit jaar met een Lifestyle- & Beautymarkt

Zondag 25 maart, op de 1e Koopzondag van dit jaar, is er een Lifestyle- & Beautymarkt met diverse leuke stands in de Triade.

Laat je bijvoorbeeld masseren, krijg advies over make-up, koop de lekkerste vegetarische zoetigheden en laat je een nieuwe coupe aanmeten door de Zingende Kapsters. Toe aan een nieuwe coupe? Neem dan tijdens de LifestyleenBeautymarkt op 25 maart plaats in de stoel bij de Zingende Kapsters!

Tijdens de show Rock around the Comb  (letterlijk vertaald Rock rondom de Kam ), zingen de spontane Rock n Roll meisjes heerlijke jaren 50 en 60 hits, terwijl ze ondertussen gratis stoere kuiven en kapsels maken bij iedereen die dat wil. Stilstaan is er bij deze show niet bij. Stilzitten tijdens de hairdo wordt wel aangeraden!

De super coole fotostudio van VW Photobooth
Heb je een nieuwe look gekregen van de Zingende Kapsters? Laat deze look dan meteen vastleggen in de super coole fotostudio van VW Photobooth! Natuurlijk mag je ook zonder nieuwe coupe maar met vrienden vriendinnen, je man, vrouw, kind, buurman, opa, oma of je huisdier een foto laten maken. De photobooth beschikt over diverse toffe items waarmee je een hartstikke leuke aandenken krijgt aan de #LifestyleenBeautymarkt op 25 maart. En het is nog gratis ook!

Kan je wel wat ontspanning gebruiken?
Bezoek op 25 maart tijdens de LifestyleenBeautymarkt de stand van Massagepraktijk Rita Troost en neem plaats op de massagestoel. Na haar behandeling kan je er weer even tegen!

Heerlijke vinaigrettes in 7 verschillende smaken, tapenades, pestos, chutneys....
Je vindt het allemaal bij Jacklyns tijdens de LifestyleenBeautymarkt op 25 maart, tussen 13.00 en 17.00 uur.

leuke en mooie meubels en interieurartikelen
Tijdens de LifestyleenBeautymarkt moet je gewoon een bezoek brengen aan Design by Lue en Lee steigerhoutenmeubels. Ze maken de meest leuke en mooie meubels en interieurartikelen. Breng een bezoek aan hun stand op de hoek van het Ceresplein en het Mercuriuscentrum!

De smaakvolle ChocoZoenen Vaniza
Zacht en romig van binnen, knapperig van buiten, dat zijn de smaakvolle ChocoZoenen Vaniza. Dat kan je toch niet weerstaan! De ChocoZoenen zijn tijdens de LifestyleenBeautymarkt op 25 maart verkrijgbaar in wel 30 verschillende smaken!

Meer over dit event kijk: de LifestyleenBeautymarkt

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn