McDonald s restaurant Assen gaat de strijd tegen zwerfafval

McDonald s restaurant Assen gaat de strijd tegen zwerfafval

Op zaterdag 24 maart 2018 doet McDonald s restaurant Assen samen met bijna 80 McDonald s restaurants mee aan de Landelijke Opschoondag. De Landelijke Opschoondag is een jaarlijks initiatief van Stichting Nederland Schoon.

Met de deelname vraagt McDonald s extra aandacht voor het beperken van zwerfafval. De medewerkers van de restaurants stropen de mouwen op om samen met zoveel mogelijk buurtbewoners en gasten de buurt op te ruimen. Zo dragen zij óók op Landelijke Opschoondag, net als op alle andere dagen in het jaar, actief bij aan een schonere omgeving.

Samen verantwoordelijk
Tijdens de Landelijke Opschoondag vragen bedrijven, organisaties en gemeenten door het hele land aandacht voor zwerfafval. Ook McDonald s restaurants zetten zich tijdens deze dag extra in om zwerfafval in hun omgeving aan te pakken. Floor Uitterhoeve, Manager Sustainability van McDonald s Nederland: We doen er met onze restaurants iedere dag zo veel mogelijk aan om het gasten makkelijk te maken afval op te ruimen. Toch zijn er nog steeds mensen die afval op straat gooien. Daarom werken wij al jaren nauw samen met Nederland Schoon en gemeenten om zwerfafval te beperken. Wij vinden zwerfafval een verantwoordelijkheid van iedereen en om zwerfafval te reduceren, moeten we samen de handen uit de mouwen steken. 

Alle Peereboom, Franchisenemer van McDonald s restaurant Assen voegt toe: Op 24 maart 2018 is het weer zover: de Landelijke Opschoondag! Tijdens deze dag gaan we samen met onze medewerkers en omliggende bedrijven de handen uit de mouwen steken en gaan we beide bedrijventerreinen en de omgeving van ons restaurant nog eens extra schoonmaken, om zo zwerfafval te reduceren. Zo laten we zien dat een schone opgeruimde omgeving een gezamenlijke verantwoordelijkheid is! 

Datum en tijdstip opruimactie:
24 maart 2018, 09:00 uur

Adres:
Hof van Parijs 1
9403 DA, Assen

Google
Tiplijn