Sunday Evening Blues Jam met Blazing Hank

Sunday Evening Blues Jam met Blazing Hank

Op zondagavond 25 maart vindt er weer een Sunday Evening Blues Jam plaats in cafe de Dependance aan de Rolderstaat in Assen.

Uitbater Jan Vegelien van Cafe de Dependance organiseert eens in de maand in samenwerking met de Greyhound Blues Band een serie bluessessions waarbij een gerenommeerde bluesmuzikant centraal staat. Deze maand is dat de Asser zanger mondharmonicaspeler Henk van Embden, die wanneer hij het podium bestijgt in de huid van zijn alter ego Blazing Hank kruipt.

Al ruim dertig jaar stort deze gepassioneerde bluesmuzikant zich op het rockin  old school Chicago blues repertoire, waarbij uitstapjes richting bluesrock niet worden geschuwd. Als frontman van Blazing Hank and the Bluesbullets heeft van Embden zich als doel gesteld zich ieder optreden voor honderd procent te geven om zijn publiek te vermaken. In het verleden deed hij ruimschoots ervaring op in bands als Outback Drifter en Joint Venture, ervaringen die nu goed van pas komen om de gestelde bluesmission , die de band voor ogen heeft te bewerkstelligen.

Deze sympathieke en enthousiaste bluesmuzikant zal tijdens deze gratis toegankelijke sessie begeleid worden door de Greyhound Blues Band, een combinatie die garant staat voor een avond ongepolijste en dampende Chicago blues.

Aanvang 19.00 uur.

Tiplijn