Dansende en krijtende afsluiting politieke markt in Assen (Video)

Dansende en krijtende afsluiting politieke markt in Assen (Video)

Het waren koude campagneweken voor de gemeenteraadsverkieizingen in Assen. Vandaag was ter afsluiting de politie markt, en die hebben een mooi slotbeeld opgeleverd.

Ondanks de kou hebben alle politieke partijen vandaag op het Koopmansplein hun gezicht laten. Vanochtend stond er een koude oosterwind waardoor de kandidaten werden getest op hun doorzettingsvermogen. Later op de middag was er een hele andere sfeer. Twee partijen hebben hun verkieizngskas benut om een raceagen naar het Koopmansplein te laten komen, waarbij de PvdA ook een tent en voor sfeermuziek zorgde.

In de loop van de middag waren de Assenaren gewend aan de kou en trokken velen toch nog even naar het centrum, om inkopen te doen en te komen kijken naar het politieke circus in Assen. De nieuwkomer 50PLUS kreeg vandaag nog steun van kamerlid Martin van Rooijen, waarbij de andere partijen het moesten doen met hun eigen kracht en overtuigingsvermogen.

Saamhorigheidsdans op Koopmansplein
De politie partijen bleven met elkaar in gesprek waarna plotseling alle kandidaat-raadsleden samen stonden te dansen op de muziek op het plein. Saamhorigheid tussen links, rechts, lokale en landelijke partijen. Samen heeft men ruimschoots de tijd gehad om saamhorig te dansen op het Asser vermaak en cultuurplein van Assen.

Krijten voor zeebrapad
Diverse partijen hadden gezamelijk het idee om aankomend voorjaar een gekleurd zebrabad te laten maken voor De Nieuwe Kolk. Vandaag werd er voor Warenhuis Vanderveen een zebrapad van krijt gemaakt door de kandidaten van de Asser politiek. Politieke tegenstanders, samen op de knieën voor een regenboog oversteekplaats.

Woensdag is het woord aan de kiezers
De Asser politiek heeft laten zien dat de politieke strijd soms heftig kan zijn. Maar als het dan toch gaat om samenwerking, kan er met zn allen worden gedansd op het Koopmansplein en kunnen ze samen op de knieën voor het regenboogeffect in ons Assen.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn