Kraammarkt in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Kraammarkt in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Tweemaal per jaar organiseert de kraamafdeling van het WZA (Wilhelmina Ziekenhuis Assen) een groots opgezette kraammarkt, eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar. Op zaterdag 24 maart aanstaande is de voorjaarseditie van deze grootste kraammarkt van het Noorden.

Een gezellig en informatief evenement voor alle jonge ouders en bijna-ouders maar natuurlijk ook voor alle oma s, opa s, tantes, vriendinnen en anderen!

De kraammarkt van het WZA is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét kraamevenement van het Noorden. Dit jaar zijn er meer dan zestig (!) standhouders van zeer verschillende aard, zoals professionele fotografen voor de mooiste babyportretten, mama-sport en kinderopvang. Voor zwangere vrouwen en jonge ouders zijn er veel stands met producten voor baby s en informatie over geboortekaartjes, zwangerschapscursussen en babymassage. Verder zijn onder meer kraamzorg- en doula-organisaties en borstvoedingsdeskundigen op de WZA-kraammarkt aanwezig. Voor grootouders, tantes, ooms en overige geïnteresseerden zijn er natuurlijk ook weer veel stands met kraamcadeautjes, knuffels en babykleertjes.

Ontspanning voor klein en groot
Wie moe is van het lopen, kan op drie plekken op de kraammarkt even heerlijk ontspannen. Bij de stand van Samen Bevallen maken bezoeksters en hun partner kennis met deze zwangerschapscursus en leren meteen een heerlijke ontspanningstechniek. Beautysalon richt zich op zwangerschapsmassage en huidverzorging, en neemt een massagetafel mee naar de kraammarkt. Ook aan de allerkleinsten wordt gedacht. Ieder uur geeft Henrike Vos (docent babymassage) een mini-workshop babyvoetmassage in de stand van Babymassage Beloved. Bezoekers zijn welkom om zelf deze drukpuntmassage aan hun kindje te geven.

Waar en wanneer
De kraammarkt vindt plaats op zaterdag 24 maart van 10.30 uur tot 15.30 uur in het WZA, Europaweg-Zuid 1. Kom op tijd, want voor de eerste 150 bezoekers ligt er een goedgevulde goodiebag klaar bij de stand van de kraamafdeling C0! De toegang is gratis. Een overzicht van alle standhouders staat op www.kraammarktwza.nl, evenals een foto-impressie van vorige edities. De poster werd mede mogelijk gemaakt door de sponsoren Plateau kinderopvang, Renke fotografie en Kraamzeker.

Tiplijn