Presentatie plan Vaart in Assen voor de binnenstad (Video)

Presentatie plan Vaart in Assen voor de binnenstad (Video)

Het was dinsdagavon een volle bak in de rabozaal van de DNK. Daar was een informatiebijeenkomst van stichting "Vaart in Assen".

Na een broodje en drankje waren de gasten van de stichting, een paar bewoners, ambtenaren en gemeenteraadsleden klaar om de presentatie en plannen van de Stichting "Vaart in Assen" aan te horen. Na een voorwoord van de voorzitter van de stichting Henk van Hoofd, kwamen diverse sprekers aan het woord. Bijzonder was het verhaal van een procesmedewerkster uit Arnhem die uit kwam leggen hoe zij het doen in Arnhem.

Na een uitgebreid voorstelpresentatie mochten de leden van het bestuur zich nog aan de luisterende groep ondernemers en andere genodigden voorstellen. Hierna was het doel om met de zaal in gesprek te gaan, maar de microfoon vloog door de zaal en weinig ondernemers wilden het woord voeren. Uiteindelijk brachten een paar bewoners heikele onderwerpen op tafel, dat zij ook bewoners belangrijk vinden in dit proces en niet alleen de ondernemers. Hierna kwam ook een ondernemer aan het woord die vertelde dat het vandaag een unieke feestdag was, nu het besluit van de provincie bekend was gemaakt. De zaal reageerde met luid applaus.

Tijdens de presentatie schoof Harry Reitsema aan, om zich ook bij dit bestuur voor te stellen als woordvoerder van 5000 tellende leden van facebookgroep "Klankbord Burgers van Assen". Ten slotte mocht het bestuur van de stichting gezamelijk op een rode knop duwen, waarbij het logo van de stichting Vaart in Assen gepresenteerd werd.

Na het officiële gedeelte was er een borrel om na te praten en samen de toekomst van het Asser centrum te bespreken.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn