Zwemmer Maarten van der Weijden opent Week van Zorg en Welzijn bij Vanboeijen

Zwemmer Maarten van der Weijden opent Week van Zorg en Welzijn bij Vanboeijen

Vanboeijen is deelnemer aan de Week van Zorg en Welzijn  die plaatsvindt van 12 tot 17 maart. Langeafstandzwemmer en olympisch kampioen Maarten van der Weijden kwam de week vandaag in Noord-Nederland openen door in het zwembad van Vanboeijen op Park Diepstroeten te komen zwemmen.

Maarten is als ambassadeur verbonden aan de Week van Zorg en Welzijn. Vandaag opende hij in 14 zorgregio s in Nederland de Week van Zorg en Welzijn zwemmend om hiermee aandacht te vragen voor het prachtige werk dat wordt verzet door alle mensen die in de zorgsector werken. De estafette die hij vandaag zwemt als kick-off voor de Week van Zorg en Welzijn, is een mooie voorbereiding op de 11stedenzwemtocht die hij komende zomer hoopt te zwemmen. Cliënten van Vanboeijen verheugden zich op de komst van de bekende zwemmer in hùn zwembad. Maarten van der Weijden arriveerde al vroeg in Assen. Rond 07:00 uur was hij vanochtend aanwezig en vervolgde een uur later zijn ronde langs de Nederlandse zorgregio s met een helikopter.

De Week van Zorg en Welzijn
Tijdens de Week van Zorg en Welzijn  openen zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren voor het grote publiek. Zwemmer Maarten van der Weijden maakt zich sterk voor de sector Zorg en Welzijn en heeft zich als ambassadeur verbonden aan dit jaarlijkse evenement.

Vanboeijen houdt open huis
Iedereen is van harte uitgenodigd tijdens de Week van Zorg en Welzijn een kijkje te komen nemen in het dagelijks leven en werk van de bewoners en medewerkers op een aantal zorglocaties van Vanboeijen. Het programma voor de Week van Zorg en Welzijn  bij Vanboeijen vind je op de website en ziet er als volgt uit:

vrijdag 16 maart 2018, van 13.00 uur tot 15.00 uur open huis + rondleiding
Middenweg 12, 9404 LL Assen

vrijdag 16 maart 2018, van 13.00 uur tot 15.00 uur open huis + rondleiding
Middenweg 14, 9404 LL Assen

zaterdag 17 maart 2018, van 13.00 uur tot 16.00 uur open huis + rondleiding
Diamantstoep 1-3, 9403 SN Assen

zaterdag 17 maart 2018, van 13.00 uur tot 16.00 uur open huis + rondleiding door bewoners
Papayapad 2-8, 9408 BM Assen

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
.be
Tiplijn