Aldi Groningerstraat met ANIKo-formule heropend (Video)

Aldi Groningerstraat met ANIKo-formule heropend (Video)

De Aldi aan de Groningerstraat in Assen is vrijdagochtend opnieuw geopend. Zij zijn overgegaan op de nieuwe ANIKo-formule.

Met het doorknippen van een lint werd de totaal gerenoveerde winkel opnieuw in gebruik genomen. Vanochtendvroeg stond er al een meterslange wachtrij voor de winkel.

Bezoekers maakten vandaag kans om mooie prijzen te winnen.

Aldi aan vooravond van monsterombouw
Aldi Nederland staat aan de vooravond van de grootste ombouwoperatie in de geschiedenis. Doelstelling is om alle filialen om te bouwen naar de gemoderniseerde formule.

Aldi werkt op dit moment aan de planning voor het ombouwen van de winkels, zo laat de keten weten aan Distrifood. Ons doel is alle filialen te voorzien van de nieuwe formule volgens Aniko (Aldi Nord Instore Konzept, red.).  Daarmee wordt verwezen naar de doorontwikkelde formule zoals die zichtbaar was in het Duitse Herten en die ook al in een aantal testwinkels in Nederland is uitgevoerd.

Licht op groen in Duitsland
Onlangs hebben de eigenaarsfamilies op het Duitse hoofdkantoor van Aldi Nord het licht op groen gezet voor de ombouw van alle winkels in Europa. Hiervoor wordt in totaal ¬5,2 miljard uitgetrokken. Hoeveel van dit geld in Nederland terechtkomt is nog niet bekend. Wij zijn erg blij met de beslissing om te investeren in de ombouw van van de filialen. We waren in Nederland al begonnen met het openen van Aniko-testwinkels en we zien dat klanten en medewerkers erg enthousiast zijn over deze nieuwe formule, met lichtere, frissere winkels en een grotere focus op versproducten , meldt Aldi in Nederland.

Trouw aan harddiscount
Daarbij wijst Aldi ook op het uitgebreidere biologische assortiment, het verse gebak en nieuwe gemaksproducten als aantrekkelijke elementen voor de nieuwe formule. We blijven als Aldi echter trouw aan ons harddiscountprincipe. 

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn