Eerste avond Spelgroep Assen een succes

Eerste avond Spelgroep Assen een succes

De eerste speelavond van Spelgroep Assen was een succes. Negen spelfanaten kwamen bij elkaar voor een gezellige avond spelen.

Het was voor die initiatiefnemers Alice du Chatenier en Patrick van Bilderbeek wel even spannend of iedereen zou komen. ,,Wij waren er om 18:45 en ja, dan is het toch wel even spannend of iedereen echt wel komt. We waren uiteindelijk met 9 personen wat voor een eerste keer geen gekke opkomst was.

Spelgroep Assen
Het stel uit Assen houdt er erg van om spellen te spelen, nu willen ze daarom speldagen organiseren. ,,Wij zijn gek op spellen spelen en we vinden het leuk om dat met een grotere groep mensen gezamelijk te gaan doen. Wat is er nou mooier dan mensen bij elkaar te brengen en gezamenlijk een leuke avond te beleven, laat Patrick weten.

De eerste speelavond is in ieder geval goed verlopen: ,,Iedereen was goed te spreken over de lokatie. Er was zelfs een Nederlander die uit Duitsland gekomen is. Wij zijn dik tevreden.

Op 12 maart is de tweede speelavond. Aanvang 19:00 in het MFA gebouw aan de rondgang. Toegang is ¬5,00 inclusief 3 consumpties.

Zie: www.facebook.com/groups/598589577157026

Tiplijn