Wij Zijn Bovensmilde houdt eerste dorpsbijeenkomst

Wij Zijn Bovensmilde houdt eerste dorpsbijeenkomst

Sinds februari is het initiatief WZB (Wij Zijn Bovensmilde) geoptimaliseerd tot stichting. Een paar belangrijke speerpunten van WZB is het verbeteren en vergroten van de samenwerking tussen organisaties en inwoners onderling en het informeren van Bovensmilde van dorpsaangelegenheden en activiteiten.

Om uitleg te geven over hoe ze dat gaan doen, Bovensmilde op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en iedereen gelegenheid te geven vragen te stellen/suggesties te doen; organiseert WZB eens per kwartaal een dorpsbijeenkomst.

Graag willen zij alle bewoners van Bovensmilde uitnodigen tot het bijwonen van deze dorpsbijeenkomst waarin zij graag hun drive willen uitleggen en willen delen met het dorp.

Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 22 maart in MFA de Spil. De inloop van de avond is vanaf 19.45 uur met koffie/thee en ze starten om 20.00 uur. Naar verwachting zal het programma een uur in beslag nemen en ze nodigen je uit om na afloop onder het genot van een drankje met elkaar van gedachten te wisselen.

Zij verwelkomen je graag op 22 maart want ook jij bent Bovensmilde!

Tiplijn