Stichting Thania Lawrence organiseert onvergetelijke zomeractiviteiten voor gezinnen

Stichting Thania Lawrence organiseert onvergetelijke zomeractiviteiten voor gezinnen

Stichting Thania Lawrence heeft ook dit jaar weer prachtige zomeractiviteiten gepland om zoveel mogelijk gezinnen een onvergetelijke tijd te bezorgen. Terwijl de feestdagen traditioneel een drukke periode zijn voor de stichting, is de zomer ook een tijd van vreugde en ontspanning.

Een van de hoogtepunten van deze zomer is de opzet van een grote luxe familietent op de spectaculaire camping Witterzomer, nabij Assen. Gedurende de zomer zullen gezinnen elkaar afwisselen om te genieten van de vele faciliteiten die de camping te bieden heeft. Daarnaast ontvangen de gezinnen een groot BBQ-pakket, wat natuurlijk bij vakantie hoort.

Als extra verrassing mogen de gezinnen ook een dag zwemmen en all-inclusive eten bij De Bonte Wever, dankzij een gulle sponsoring van dit recreatiecentrum. De Bonte Wever heeft al vaker succesvol samengewerkt met Stichting Thania Lawrence en draagt graag bij aan de maatschappij.

Dag van je Leven in Pretpark Slagharen
Het tweede grote evenement deze zomer is de "Dag van je Leven". Op deze dag zal de stichting maar liefst 20 gezinnen meenemen die vanwege financiële problemen deze zomer geen leuke activiteiten kunnen ondernemen. Deze gezinnen zijn onder andere geselecteerd door Stichting Het Mini Maatje uit Hoogeveen.

Deze bijzondere dag is mogelijk gemaakt dankzij de finalisten van Miss Curve Nederland, die geld hebben ingezameld voor dit doel. De winnares van de titel Miss Charity, Rosalie, zal deze dag ook aanwezig zijn in haar rol als Miss Charity.

Op de desbetreffende dag zal een grote bus, gesponsord door Drenthe Tours, klaarstaan om alle gezinnen naar pretpark Slagharen te brengen voor een geweldige dag vol avontuur. Er wordt gezorgd voor een heerlijke lunch en er zijn goodiebags vol lekkernijen en andere leuke dingen zoals bijvoorbeeld vrijkaartjes voor Funzone. Het belooft echt een "Dag van je Leven" te worden.

Bekendheid en Steun
Stichting Thania Lawrence is bekend van platforms zoals TikTok en Instagram, waar haar video's veel mensen inspireren om te doneren. Het grootste deel van de donaties komt van particulieren die geraakt zijn door de verhalen in deze video's.

Deze initiatieven zijn mede mogelijk dankzij de steun van verschillende partners en sponsoren. Door samen te werken met bedrijven zoals De Bonte Wever en Drenthe Tours, kan Stichting Thania Lawrence meer gezinnen bereiken en hen een bijzondere zomerervaring bieden.

Voor meer informatie over onze activiteiten of om een bijdrage te leveren, kunt u contact opnemen via de website thanialawrence.nl.

Tiplijn