Check hier alle informatie en programmering van het TT Festival Fred Van Bergeijk

Check hier alle informatie en programmering van het TT Festival

Vanaf vanavond tot en met zaterdagavond staan tijdens de TT Nachten de tofste bands en meest uiteenlopende acts uit binnen- en buitenland op de verschillende podia in het centrum van Assen. En uiteraard is er motorvermaak met té gekke motorstunts, de TT NightRide, de TT Toertocht en nog veel meer. De binnenstad van Assen wordt tijdens het TT Festival bezocht door zo’n 250.000 bezoekers.

Tijdens de TT Nachten zijn er maar liefst 8 podia met een breed aanbod aan artiesten. Onder andere De Kast, VIKTOR, Queen tribute, Black Lake, Miguell Kaidel, De Esperando’s, DJ Djo Mauwa, Boer Harm, Sam Hofman, Moonshark, TikTok Tammo, Fragment, Mooi Wark en Radical Redemption zullen het podium betreden. De artiesten van RADIONL worden op een later moment bekend gemaakt.

Het TT Festival sluit op zondag 30 juni af met Dirty Boulevard tijdens de afterparty op de Markt. Van donderdag 27 tot en met zaterdag 29 juni worden de traditionele TT Nachten georganiseerd met meer dan 50 artiesten. 

Bekijk het volledige muziekprogramma op: ttfestival.nl/muziek

Motorvermaak, silent disco, bungeejump en merchandise markt
Naast livemuziek is er veel motorvermaak. In de Action on Wheels Arena kan het publiek genieten van twee avonden show met o.a. motorstunts, trial en een grasmaaierrace. Vrijdag 28 juni begint de TT Nacht met de MOTUL TT NightRide. Deze start dit jaar een half uur eerder (19.00 uur).

In de Torenlaan is een merchandise markt met meerdere verkoopkramen. Daarnaast kunnen bezoekers meedoen met de leukste spellen, zoals mega beerpong en Jenga. De silent disco wordt dit jaar groter. Met een simpele druk op de knop, kiest het publiek welke DJ ze via de koptelefoon willen horen. Uiteraard ontbreken het reuzenrad en de bungeejump niet.

Gratis en veilig motor parkeren
Motorrijders kunnen hun motor weer gratis stallen in de MOTUL Free & Safe Parking in Parkeergarage Mercurius van donderdag 27 tot en met zaterdag 29 juni.

Het volledige programma van het TT Festival is vinden in de TT Festival app.

Tiplijn