AsUgo organiseert Lente Wandeltocht in Assen

AsUgo organiseert Lente Wandeltocht in Assen

Op 26 mei organiseert AsUgo de Lente Wandeltocht Assen, met een fotopuzzeltocht van 2,5 kilometer voor het hele gezin en met wandelafstanden van 5, 10, 15, 21 en zelfs 30 kilometer. De routes brengen je op mooie en verrassende plekken in en om Assen.

Marcel Weijers en Luci Lantinga zijn de organisatoren van de wandeltochten van AsUgo. Na het succes van de organisatie van wandeltochten in hun ‘thuisprovincie’ Friesland, worden er dit jaar voor het eerst ook tochten in andere delen van Nederland georganiseerd.

Marcel vertelt: “de Lente Wandeltocht in Assen is één van de in totaal 14 edities met deze afstanden, waarbij je kunt kiezen voor een afstand die jou het beste past, er is voor ieder wat wils.” “Het belooft weer een gezellige dag te worden met hopelijk een leuk aantal wandelaars”.

Met deelname aan één van de tochten loop je voor jezelf en voor het goede doel, want de opbrengst komt ten goede aan Stichting Spotlights ten behoeve van organisatie van gratis sportieve activiteiten voor kinderen.
Luci vult aan: “De eerste wandelaars hebben zich al ingeschreven. Dat vinden wij natuurlijk heel leuk en erg gezellig!” “Het is een kleinschalige wandeltocht, maar er is momenteel nog wel plek voor meer.” “We rekenen op goed wandelweer en zien de wandelaars graag weer tegemoet.”

Meer informatie over de wandeltochten, de startlocatie en de inschrijfmogelijkheid is te vinden op: www.asugo.nl/wandeltochten.

Tiplijn