Hunted opnieuw naar Assen: Blijf jij uit de handen van de politie?

Hunted opnieuw naar Assen: Blijf jij uit de handen van de politie?

Op 31 mei wordt Kloosterveen het decor voor het spel ‘Hunted’. De jongeren zijn op de vlucht. De politie haalt alles uit de kast om de jongeren te ‘pakken’.

Ze spelen Hunted, naar het populaire tv-programma waarin mensen uit handen proberen te blijven van een opsporingsteam. Naast dat het een uitdagend en spannend spel is, heeft het als doel jongeren en de politie op een positieve manier met elkaar te verbinden.

Het evenement is georganiseerd door Vaart Welzijn, de politie en de gemeente. De jongeren ontvangen een wit pak en een stempelkaart voorzien van keycord als deelnamebewijs. Na het startsein moeten zij het gebied in vluchten in de hoop zo lang mogelijk weg te blijven. Ze mogen zich alleen binnen het afgesproken gebied begeven en hebben een bepaalde tijd om niet gepakt te worden. In Kloosterveen zijn op verschillende punten stempelposten gerealiseerd. Hier moeten de jongeren stempels halen. Redden zij stempels en is de tijd om? Dan hebben ze gewonnen. Worden ze toch gepakt door de politie? Game over!

Het spel wordt op 31 mei tussen 18:30 en 20:00 uur gespeeld bij de Sportkantine aan het Vesteplein 5. Kinderen tussen de 13 en 18 jaar kunnen zich opgeven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

hunted

Tiplijn