Optreden B-HARD zondag 4 februari om 12.00 uur bij CAMPIS

Optreden B-HARD zondag 4 februari om 12.00 uur bij CAMPIS

Zondag 4 februari treedt het dichterscollectief B-HARD op bij CAMPIS. B-HARD brengt een mix van gedichten, verhalen, muziek en een vleugje theater.

Momenteel is zonder meer van Joop Striker te zien. CAMPIS brengt deze overzichtstentoonstelling van het oeuvre van Joop ter ere van zijn 70ste verjaardag e n 65 jaar kunstenaarschap. Het perfecte moment om B-HARD uit te nodigen voor een bijzonder optreden.

Niet alleen als cadeautje voor Joops 70ste verjaardag, die enorm van geschreven kunst houdt. Het optreden is ook een prachtige aanvulling op zonder meer.

B-HARD bestaat uit Berti Kooistra (flamencogitaar), Henk Dillerop (dichter en verhalenverteller), Adrie Krijgsman (dichter en prozaï st), Rene Alberts (de dichter in woord en beeld) en Deborah Tolk (dichter en theatermaker). Een lach, een traan, verwondering en vermaak, verbazing en af een toe een klein schokje om je weer bij de spreekwoordelijke les te halen. Het komt allemaal voorbij. Rene Alberts praat het optreden op flamboyante wijze aan elkaar.

Tevens is op deze middag het tweede deel van he t vlugschrift op A4 van B-HARD gratis verkrijgbaar, vol poe zie en aanverwante zaken.

Voor dit optreden zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tiplijn