Maak kennis met leesclubs van Senia in Assen Ilse Schuurmans

Maak kennis met leesclubs van Senia in Assen

Houd je van lezen en zou je daar wat meer mee willen doen? Doe mee aan een leesclub. Want samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Je bekijkt een boek met andere ogen en ontdekt nieuwe dingen. Bovendien ontmoet je gelijkgestemden. Maak kennis met de leesclubs van Senia op 16 januari in Boekhandel Van der Velde te Assen.

In een leesclub lees je dezelfde boeken en bespreek je deze samen. Elke leesclub maakt jaarlijks een lijst met boeken die het wil bespreken. Van de gekozen boeken ontvangen leden leeswijzers met achtergrondinformatie en discussievragen. Hiermee zijn de besprekingen verdiepend en inspirerend. Er kan gekozen worden uit uiteenlopende genres, van literatuur, geschiedenis tot filosofie.

Bijeenkomst moderne literatuur
Maak op dinsdag 16 januari om 14.00 uur vrijblijvend kennis met de leesclubs van Senia in Boekhandel Van der Velde, aan de Kruisstraat 30-34 in Assen. Toegang is gratis en iedereen die belangstelling heeft voor Senia’s leesclubs moderne literatuur is welkom. Bij genoeg animo wordt ter plekke een nieuwe leesclub opgericht. Graag vooraf aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tiplijn