Hindernissponsorloop van leerlingen Terra Assen levert ruim 1730 euro op voor War Child

Hindernissponsorloop van leerlingen Terra Assen levert ruim 1730 euro op voor War Child

Geld inzamelen voor het goede doel War Child, dat was het doel van de Hindernissponsorloop van Terra Assen. Alle brugklassers hebben op vrijdag 22 december zo vaak mogelijk het jungleparcours voltooid. Hiermee hebben zij een mooi geldbedrag bij elkaar gelopen. De leerlingen hebben maar liefst €1.730 ingezameld voor War Child.

Ruim 170 leerlingen deden op vrijdag 22 december mee aan de hindernissponsorloop. In de sporthal van Terra Assen was een parcours uitgezet van 225 meter. Het parcours bestond uit super veel gymmaterialen en de klapper was een 17 meter lange opblaasjunglebaan.

Rond 9.00 uur werd het startsein gegeven door Stephanie Willemsen en Hadewich Huitema. “We zijn supertrots op alle leerlingen. Ze hebben veel sponsoren gevonden. Ze bleven de hindernisbaan trotseren, omdat elk rondje meer geld zou opleveren voor het goede doel. Met steeds meer oorlogen in de wereld, waar steeds meer kinderen mee geconfronteerd worden, vonden we dit jaar War Child zeer geschikt als goede doel. Met hindernissponsorloop leren onze leerlingen ook aan andere kinderen over de hele wereld te denken. Een succesvolle ochtend met een geweldig resultaat”.

Tiplijn