Winterfeest Leger des Heils; een warm samenzijn voor wijkbewoners Lariks Leger des Heils

Winterfeest Leger des Heils; een warm samenzijn voor wijkbewoners Lariks

Op vrijdag 22 december organiseert Leger des Heils in samenwerking met Mijn Buurt Assen het winterfeest voor alle buurtbewoners van de wijk Lariks in Assen. Met het evenement willen ze mensen samenbrengen om elkaar te leren kennen. Het winterfeest vindt plaats op het terrein van het Leger des Heils aan de Maria in Campislaan 257. Alle buurtbewoners zijn welkom tussen 16.00 en 19.00 uur en het evenement is gratis.

“Voor veel mensen zijn de feestdagen een lastige of drukke tijd. In deze periode voelen mensen zich sneller alleen, voelen ze teleurstelling of is er het gemis van een dierbare. Veel mensen verlangen in deze tijd naar verbinding, warmte en een extraatje.” Aldus Evelien Wijma van de opvang van het Leger des Heils in Assen.

Oliebollen, spelletjes, kerst-knutselen en live muziek
Ook diverse professionals zullen dit jaar een hele andere rol aannemen dan zij gewend zijn. Personeel van het Leger des Heils en collega’s van Vaart Welzijn zullen, samen met bewoners van het Leger des Heils, achter de marktkramen gaan staan om iedereen te voorzien van diverse warme dranken en eten.

Wijkbewoners kunnen genieten van live-muziek, de welbekende soepfiets, oliebollen en nog veel meer. Verder kunnen bezoekers van jong tot oud hun creativiteit kwijt bij het maken van kerststukjes. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Zo zijn er diverse spelletjes, een schmink artiest en is er een knutseltafel.

Tiplijn