Plaza Sportz Assen organiseert Kerst Padeltoernooi

Plaza Sportz Assen organiseert Kerst Padeltoernooi

Plaza Sportz Assen, voorheen Pand17, organiseert eind deze maand het Kerst Padeltoernooi. Een meerdaags padel toernooi waar duo’s de strijd met elkaar aan gaan.

Sinds 1 april dit jaar is Pand17 verder gegaan onder de naam Plaza Sportz Assen, gerund door familie Swieter, een echte ondernemersfamilie. Familie Swieter heeft Plaza Sportz Assen voorzien van vier nieuwe overdekte padelbanen, waar sinds 1 juni volop op wordt gepadeld. Ook openden ze een nieuw à la carte restaurant, Grand Café SMAAK. Hiermee vonden ze de balans tussen horeca en sport weer terug.

Jarenlang had Pand17, ook wel de rackethal, een kersttoernooi, zowel voor volleybal, als voor tennis. Pand17 was dé plek voor verschillende sporten. Dit jaar keert het toernooi terug naar Plaza Sportz Assen. Een meerdaags padel toernooi waar duo’s de strijd met elkaar aan gaan.

De overdekte padelbanen in Assen zijn in een sportief kerstjasje gestoken en klaar voor meerdere dagen voorrondes en twee feestelijke finaledagen. Voor zowel de sportieveling, als de toeschouwer zijn tijdens de finales leuke activiteiten te beleven.

De voorrondes zijn op 22, 23, 27 en 28 december. De finaledagen op 29 en 30 december. Aanmelden voor het toernooi kan nog via 'mijnknltb' of met een toernooipas. Plaza Sportz hoopt u allen te mogen ontvangen voor een sportief potje padel of om vanaf de zijkant de deelnemers toe te juichen!

Tiplijn