Kerstmarkt Mooi Verhaal in Assen-Oost in het teken van goede doelen

Kerstmarkt Mooi Verhaal in Assen-Oost in het teken van goede doelen

In de Open Hof, het gebouw van Assen Bloeit, is het op 14, 15 en 16 december al helemaal Kerst. Drie dagen lang zijn er leuke artikelen te koop, is er eten en drinken, en kunst in de vorm van graffiti, schilderijen en muziek.

Kerstmarkt Mooi Verhaal staat helemaal in het teken van goede doelen. Met de opbrengsten van de markt en de activiteiten dragen we samen bij aan heel veel mooie verhalen die er toch ook zijn in deze tijd. Naast de markt bevat het gevarieerde programma workshops, optredens van het Overdagkoor en van de Carol Singers, dromen over Kerst met Helène van Noord of Maria Margés, Kerst met muziek van Elvis en meer.

Tijdens de sfeervolle Kerstinloop op vrijdagavond vertolkt singer-songwriter Madelief Harten liederen die even krachtig als kwetsbaar zijn, Marieke en Hannah van Loon komen zingen, Same Old van duo Stijn en Laslo brengt country en blues, en Rosalynn Tukker neemt ons mee op haar innerlijke reizen die tot uitdrukking komen in haar beeldend werk.

Speciaal voor Kerstmarkt Mooi Verhaal maken Robert en Maurice, graffitikunstenaars uit Assen, een actueel ingevulde verbeelding van de aloude kerststal. Tijdens de kerstmarkt staat dit metersgrote kunstwerk naast de Open Hof, Sleutelbloemstraat 1. Het wordt onthuld tijdens de feestelijke opening van Kerstmarkt Mooi Verhaal op donderdag 14 december om 12.00 uur.

Tijdens de Kerstmarkt worden in de Open Hof ook speciale Mooi Verhaal Sponsordiners gehouden. Lekker, gezond en leuk met anderen aan tafel schuiven en tegelijk een goed doel steunen.

Meer informatie over Kerstmarkt Mooi Verhaal en links voor reservering van onder meer de sponsordiners zijn te vinden op deze website. Kerstmarkt Mooi Verhaal wordt georganiseerd door de stadswerkers van de Protestantse Kerk Assen en Assen Bloeit, in samenwerking met Cosis, Assen Zoekt, Woonzorgcentrum De Vijverhof, het Terra College en diverse sponsoren.

Tiplijn