Podium Zuidhaege en Stichting Kunst & Cultuur bundelen krachten voor Drentse cultuurverenigingen

Podium Zuidhaege en Stichting Kunst & Cultuur bundelen krachten voor Drentse cultuurverenigingen

Op zaterdag 7 oktober slaan Podium Zuidhaege en Stichting Kunst & Cultuur de handen ineen voor de eerste Amateurdag bij Podium Zuidhaege in Assen. Een dag speciaal voor alle leden en medewerkers van amateurverenigingen in Drenthe, met als doel het delen van creativiteit, kennis en kunsten.

De Amateurdag biedt een unieke kans voor amateurverenigingen om zich te presenteren, te netwerken met andere verenigingen en waardevolle kennis op te doen tijdens boeiende workshops. De workshops zijn ontworpen om de creatieve ontwikkeling van amateurverenigingen te stimuleren en omvatten onderwerpen als het omzetten van artistieke ideeën in sterke concepten met hoogwaardige producties, het werven van fondsen en het bevorderen van educatie binnen amateurverenigingen. 's Avonds vindt er een open podium plaats, waar amateurverenigingen de kans krijgen om hun talenten en creatieve prestaties te tonen aan een breder publiek.

Drentse cultuurverenigingen op de kaart
Met de Amateurdag zetten Podium Zuidhaege en Stichting Kunst en Cultuur de Drentse amateurverenigingen op de kaart. Het evenement biedt Drentse verenigingen de kans zich te laten zien en te professionaliseren. Het is een unieke gelegenheid om de lokale kunst- en cultuurscene te verrijken, nieuwe connecties te leggen en als vereniging te groeien.

Aanmelden
Amateurverenigingen uit Drenthe worden uitgenodigd om zich aan te melden voor de Amateurdag via de website van Podium Zuidhaege.

Tiplijn