Inschrijving 4 Mijl van Assen van start Roelof Daalmeijer / Roda-Fotografie

Inschrijving 4 Mijl van Assen van start

Het is sinds afgelopen week mogelijk om je in te schrijven voor de 4 Mijl van Assen, die gehouden wordt op zaterdag 16 september.

De 4 Mijl van Assen is intussen een begrip en wordt dit jaar voor de zesde keer georganiseerd. Ook dit jaar wordt het weer een waar spektakel met naast het loopevenement het complete 4 Mijl Festival met het grootste sportplein ooit, een fair, een kinderplein en natuurlijk gezellige muziek om nog even bij na te praten of om op te dansen.

Een aantal bekende onderdelen komen vanwege het grote succes terug. Zo zijn er weer F1 simulatoren, kun je (als bedrijventeam) meedoen met de bandenwissel challenge en komt er dit jaar de ‘F1 Reactietest’. Reageer jij net zo snel als een F1 coureur?

De basis is natuurlijk de 4 Mijl van Assen met de kinderloop voor basisschoolleerlingen en de hoofdafstand voor junioren/scholieren en volwassenen over het prachtige parcours.

Naast alle bovenstaande onderdelen is ’s middags ook de opening van de nationale sportweek in Assen. Kortom, veel goede redenen om mee te doen. Dat geldt voor oud en jong, maar ook voor getraind en ongetraind. Want ben jij nu ongetraind en wil je op 16 september graag meelopen, meld je dan aan voor onze hardloopclinics.

Deze clinics brengen je voldoende geoefend aan de start, omdat ze zijn toegespitst op de  beginnende hardloper. Het trainingsprogramma start begin juli en bestaat uit circa tien trainingen. Bij deelname ontvang je een loopschema en af en toe ‘huiswerk’. Ook krijg je een startnummer voor de 4 Mijl van Assen en een speciaal ontworpen technisch loopshirt.

Tiplijn