Nieuwe uitbater voor Pand17 in Assen

Nieuwe uitbater voor Pand17 in Assen

Het bekende sport- en uitgaanscentrum Pand17 heeft met ingang van april een nieuwe exploitant.

Aprisco uit Assen heeft een meerjarig huurcontract afgesloten met Grunopark uit Groningen. Daarmee wordt continuïteit verwacht na een wat bewogen periode.

Grunopark is een familiebedrijf in de vrijetijds economie. De onderneming richt zich op de combinatie van Sport of Logies met een duidelijke Restaurant functie. De grondlegger van het bedrijf is Piet Swieter, voormalig volleybalinternational. De onderneming exploiteert naast Pand17 nog de Camping Stadspark in Groningen, Grand Café Hotel Karsten in Norg en Plaza Sportz in Coevorden.

De huidige generatie Swieter, allen tennisliefhebber, bestaat uit: Anne-Marike Swieter, Erik Kruit, haar man en broer Jan-Willem Swieter. Zij zijn opgegroeid in de regio Assen en welbekend met de situatie.

Plannen
,,Pand17 is een mooi bedrijf met een lange historie. Wij willen graag in de nabije en verre toekomst de onderneming continueren uitbouwen. Pand17 moet een begrip blijven in Assen. Met de medewerkers is inmiddels kennis gemaakt.
Waar op korte termijn hopelijk een start mee kan worden gemaakt is de realisering van onder andere vier nieuwe overdekte padelbanen'', vertelt Swieter.

Naast de nieuwe Padel banen zijn er momenteel drie buitenbanen te gebruiken voor tennis en 4 squashbanen binnen. Swieter: ,,Uiteraard zullen de overige functies van Pand17 op het gebied van bowling- en andere uitgaansmogelijkheden blijven bestaan en worden gestimuleerd.''

Tiplijn