De Oude Molenbuurt tot  n verdraaid mooie wiek

De Oude Molenbuurt tot n verdraaid mooie wiek

Samen maken ze een vernieuwde Oude Molenbuurt; kansrijk en volop in beweging. Een buurt om trots op te zijn! Modern, actief en levendig. Een buurt waar het draait om de bewoners. De vernieuwde Oude Molenbuurt is nét even anders en een tikkeltje eigenwijs. Opgeruimd en netjes.

n Verdraaid mooie wiek
Woningcorporatie Actium, gemeente Assen en Vaart Welzijn investeren flink in de Oude Molenbuurt. Zo werken ze aan veilige loop- en fietsroutes om de buurt te verbinden met de binnenstad en zorgen ze voor een vlotte aansluiting richting andere belangrijke verkeersverbindingen. Op bepaalde plekken pakken ze parkeerproblemen aan en zorgen ze voor voldoende groen in de buurt. Ze vervangen ook meteen het gemengde rioolstelsel voor gescheiden rioolstelsels. Deze stelsels zijn milieubewuster en geven minder stank- en wateroverlast.

Ze gaan voor een moderne buurt met een stadse en duurzame uitstraling tegen betaalbare maandlasten. Bestaande woningen pakken ze van binnen en buiten grondig aan, zodat ze voldoen aan de woonwensen van nu. Op andere plekken worden de huizen vervangen door energiezuinige nieuwbouw. Ze vinden het belangrijk dat huidige en nieuwe bewoners zich thuis voelen in de Oude Molenbuurt. Van (jonge) gezinnen tot buurtbewoners met een zorgvraag. Daarom stimuleren ze daarnaast bewonersinitiatieven die bijdragen aan een levendige woon- en leefomgeving.

Al deze investeringen samen maken de Oude Molenbuurt tot n verdraaid mooie wiek.
Meer zien kijk ook op: Mijn Buurt Assen

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn