Ook vvLEO krijgt rookbeleid op het sportpark

Ook vvLEO krijgt rookbeleid op het sportpark

Nadat FC Assen afgelopen zaterdag een rookverbod heeft ingevoerd, komt ook voetbal vereniging LEO met afspraken.

Het hoofdbestuur wil dat de rokers hun verantwoordelijkheid nemen en dat ze alleen op de aangegeven locatie mogen roken. Dit omdat er bij het bestuur klachten zijn binnengekomen of dat er bij de velden gerookt wordt.

Ook stelt het hoofdbestuur een rookverbod in wat op de zaterdag op het terras geldt.

Lees hieronder het bericht van vvLEO.

Goedendag mensen van vvLEO,
In de afgelopen ALV kwam er naar voor dat er mensen zijn die zich storen aan het roken bij de velden. Daarom hebben wij binnen het hoofdbestuur met elkaar over gesproken en een besluit genomen. Wij vragen de rokers binnen de vereniging om alleen te roken op de daarvoor aangewezen locatie. Deze locatie onder het eerste gedeelte van de overkapping.

Dit, omdat we steeds vaker zien dat er aan de zijlijn tijdens wedstrijden en trainingen word gerookt. Dit geld zowel op de zaterdag als op de zondag. Dit lijkt ons geen goed voorbeeld naar de jeugdleden die we hebben binnen de vereniging. Wij als hoofdbestuur willen dan ook graag dat rokers hun verantwoordelijkheid nemen en alleen roken onder het eerste gedeelte van de overkapping.

Voor de zaterdag geld dit rookverbod ook op het terras. Voor de zondagen wijzen we de rokers/ouders op hun verantwoordelijkheid wanneer er ook jeugd aanwezig is op het terras.

Namens het hoofdbestuur,
Henrian Klok (Voorzitter vvLEO)

Tiplijn