Asser Mannenkoor komt weer met Potgrondconcert

Asser Mannenkoor komt weer met Potgrondconcert

Er is goed nieuws. Want na enkele jaren van afwezigheid door corona, komt het Asser Mannenkoor na afloop van haar 29ste Potgrondactie weer met het traditionele Potgrondconcert.

De mannen van het inmiddels 100-jarige koor trakteren op deze wijze de kopers van de potgrond weer op een gratis toegankelijk optreden. Op het programma staan onder andere een aantal nieuwe nummers, die ook al ten gehore werden gebracht op het jubileumconcert van afgelopen november.

De jonge en inspirerende dirigent Marco Warta geeft al weer een paar jaar muzikale leiding aan het koor, terwijl pianist Jan de Roos zorgt voor de zeer ervaren en kundige begeleiding. Het Potgrondconcert vindt plaats op donderdag 30 maart in Buurthuis De Schulp aan de Buizerdstraat in Assen. Aanvang 20.00 uur. De toegang is gratis.

Ook naar dit gratis Potgrondconcert, maar nog geen potgrond besteld? De bestellijnen zijn nog open tot en met 15 februari. Dus snel naar de website van het koor www.assermannenkoor.nl of als je niet digitaal vaardig bent, bel dan naar Pierre Krebbers 06 49874003 (’s avonds na 19.00 uur).

Tiplijn