Vrouw (84) aangevallen en geslagen door twee tieners in Assen

Vrouw (84) aangevallen en geslagen door twee tieners in Assen

Een 84-jarige vrouw uit Assen is woensdagavond door twee tieners aangevallen en geslagen.

Dit gebeurde 's avonds rond zeven uur aan het Marnepad in de wijk Pittelo. De vrouw op leeftijd was bezig de containers buiten te zetten toen zij plotseling door twee jonge jongens werd neergeslagen. Volgens familie van de vrouw zouden de jongens tussen de 14 en 18 jaar oud zijn geweest. Na deze mishandeling zijn de twee jongens op de vlucht geslagen.

Gewond
De vrouw raakte gewond en moest door het ambulancepersoneel worden behandeld. Later werd zij naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. Zo moest het vel rond haar oog gelijmd worden en hield zij meerdere schaafwonden aan dit incident over. 

Daders
Het is nog onbekend wie de twee jongens zijn geweest. Bij de politie is inmiddels aangifte gedaan. De familie heeft via facebook een oproep gedaan naar mensen die mogelijk meer weten over dit incident. Zo zou één van de jongens een spijkerbroek met scheuren op de knie aan hebben gehad met daarboven een groen vest.

De familie looft een beloning van €500,- uit voor de gouden tip. Mensen die informatie over dit incident hebben, of mogelijk camerabeelden hebben, kunnen bellen met de familie via 06-46487977 of naar de politie via 0900-8844.

Tiplijn