Parkinson Café op 9 februari in Assen

Parkinson Café op 9 februari in Assen

Op 9 februari wordt er weer een Parkinson Café georganiseerd. Het thema van dit Café is “Slaap en de ziekte van Parkinson”.

,,We zijn erg blij om onze gastspreker Prof. Dr. Marike Lancel te ontvangen in ons Café. Zij is Bijzonder hoogleraar Slaap en Psychopathologie Klinische Psychologie en Psychopathologie van de RUG'', vertelt Cissy van Zwieten van het café. Tijdens of na deze presentatie zal er gelegenheid zijn om uw eigen vragen te stellen over dit onderwerp.

Het Parkinson Café is een tweemaandelijkse bijeenkomst voor mensen met de ziekte van Parkinson, en ook voor partners, vrienden, mantelzorgers en zorgprofessionals. U bent van harte welkom op donderdag 9 februari van 14.30 uur tot 16.30 uur. De zaal is open vanaf 14.00 uur. De toegang bedraagt 2 euro (incl. koffie/thee). Het Café is dit keer in het Markehuus, het wijkcentrum van Peelo. Parkeren is gratis.

Aanmelden wordt op prijs gesteld via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via inspreken van de voicemail van I. Harms: 06-52561730.

Tiplijn