8 december Parkinson Café Assen in bibliotheek DNK

8 december Parkinson Café Assen in bibliotheek DNK

Wilt u de vernieuwde bibliotheek eens van een andere kant leren kennen? Dat kan! Op 8 december heeft het Parkinson Café Assen haar jaarlijkse uitje in de Bibliotheek van DNK (Weiersstraat 1 9401 ET Assen).

Het Parkinson Café  is een tweemaandelijkse bijeenkomst voor mensen met de ziekte van Parkinson, en ook voor partners, vrienden, mantelzorgers en zorgprofessionals.

In de nieuw ingerichte bibliotheek zult u ervaren dat de bibliotheek allang niet meer alleen “boeken lenen ”is. Tijdens dit Café wordt u rondgeleid en ook geïnformeerd over de ruime mogelijkheden in de bibliotheek. Zoals luisterboeken, en hulp bij digitale kwesties om maar eens wat te noemen.

De medewerkers van de DNK verzorgen een rondleiding en er komt een informatietafel , toegespitst op de ziekte van Parkinson. En dat wordt zeer breed opgevat. U bent van harte welkom op donderdag 8 december van 14.30 uur tot 16.30 uur. Inloop vanaf 14.00 uur. De middag is gratis, inclusief koffie en thee. Bent u al lid? Neemt u uw pasje mee?

Parkeren kan in de parkeergarage onder DNK (ingang Alteveerstraat)   Aanmelden vooraf is wenselijk bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of via inspreken van de voicemail van I. Harms, 06-52561730.