Rockcafé de Docx houdt reünie in New Café Image

Rockcafé de Docx houdt reünie in New Café Image

Op 24 november heeft rockcafé de Docx alweer 10 jaar geleden zijn deuren moeten sluiten. De Docx was niet zomaar een café voor de gasten die daar toen kwamen. Het was een vertrouwde plek om samen te komen, een grote familie met elkaar, bij heel veel mensen heel diep in het hart.

Het was een plek vol live muziek, vrienden en zelfs meerdere relaties (die nu getrouwd zijn en kinderen hebben!) zijn er ontstaan. De avonden dansen om de statafel paal, guitar hero contest, heel veel bandjes, de gitaarbar, alle lieve gasten, Dj's, glazenhalers en bar personeel. Al met al een plek met ontzettend veel mooie herinneringen.

Deze herinneringen willen ze graag met iedereen nog één keer beleven, dan wel vrijdag 25 november in New Café Image vanaf 19.30 uur. Oud barpersoneel, oude DJ's (en ja ze zijn allemaal oud geworden!), heel veel foto's van toen en nog veel meer leuke verrassingen staat er te wachten deze dag.

Maar het belangrijkste mag natuurlijk niet ontbreken en dat zijn alle gasten die vroeger met veel plezier in de Docx kwamen.

Nieuwsgierig geworden naar oude foto's van de Docx? Check dan de facebookpagina of instagram.

Tiplijn