Derde documentaire over Buurvrouw Roos: 'Roos (75) zit nog vol vuur'

Derde documentaire over Buurvrouw Roos: 'Roos (75) zit nog vol vuur'

De derde documentaire over Buurvrouw Roos is uit. Videomaker Pieter Busman en Buurvrouw Roos lanceerden onlangs alweer het derde verhaal waarmee de kijkers worden meegenomen in het leven van de 75-jarige Roos.

Roos, een 75-jarige alleenstaande vrouw uit Gieten stond in het dorp vooral bekend om haar woede uitbarstingen. Ze mocht de lokale supermarkt niet meer in en voelde zich in Gieten al 13 jaar verstoten door de dorpelingen. Ze was ontzettend eenzaam en zag het leven in het Drentse dorp niet meer zitten. Ze verkocht uit wanhoop haar huis en startte een nieuw leven in een nieuwe stad. In Assen. Al gauw veranderde haar droom opnieuw in een leven vol ruzie en tegenslagen.

Video Pieter Busman
Pieter (26) is videomaker. Hij komt uit Veendam en woont in Gieten. Hij is eerder bekend van het YouTube kanaal Labratten en werkt naast zijn passie-projecten momenteel als freelance regisseur en editor voor Netflix (social media) en het programma Levensliedjes (op 2k40). Zijn video's hebben vaak een sterke link met mentale gezondheid en humor. Pieter heeft deze docu volledig zelf bedacht en gemaakt.

Derde editie
In deze derde documentaire neemt Peter en Buurvrouw Roos de kijker mee in het dagelijks leven van Roos. Roos gaat op vakantie en gaat een dag speeddaten in Groningen. Benieuwd naar de documentaire? Bekijk hem onderaan dit artikel..

Ook zou je Roos heel blij maken met een leuk kaartje:

Impuls
T.a.v. Buurvrouw Roos
Postbus 50
9460 AB Gieten

Tiplijn