Tal van leuke activiteiten gepland tijdens Nationale Ouderenweek

Tal van leuke activiteiten gepland tijdens Nationale Ouderenweek

Vanaf 30 september tot en met 7 oktober zet Assen zich in voor ouderen uit de regio. Een eigen kunstwerk schilderen, een vaartocht over de Asser waterwegen maken en nieuwe mensen leren kennen tijdens de zang- en borrelmiddag. Dit zijn een paar van de vele activiteiten die AssenvoorAssen dit jaar tijdens de Nationale Ouderenweek organiseert.

‘’Het programma voor dit jaar is zo goed als rond’’ vertelt Myrthe Strijker van AssenvoorAssen. ‘’We hebben ieder jaar een paar vaste activiteiten die we organiseren, maar we proberen ook steeds nieuwe dingen toe te voegen zodat we ieder jaar een nieuw en gevarieerd programma hebben staan’’. Alle activiteiten voor de ouderenweek zijn gratis te bezoeken. Echter is het wel nodig om voor verschillende activiteiten je vooraf aan te melden.

De Nationale Ouderenweek wordt op vrijdag 30 september van 13.00 tot 15.30 uur geopend met een mooie vaartocht over de Asser waterwegen. Hiervoor kun je je opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De boot is toegankelijk voor rolstoelen.

Van 4 oktober tot en met 7 oktober is er dagelijks van 10.30 tot 11.30 uur een leuke busrit met vertrek bij ArendState. Ook kun je op donderdag 6 oktober van 10.00 tot 11.30 uur bij ArendState komen schilderen. Ben jij creatief? Kom dan langs en creëer je mooiste kunstwerk. Voor beide activiteiten kun je je opgeven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-25392044 (bereikbaar op ma/di/do).

Benieuwd naar wat er nog meer te doen is tijdens de Ouderenweek? Bekijk dan het volledige programma op: assenvoorassen.nl/activiteiten/ouderenweek.

Tiplijn