Doneeractie voor dierenspeciaalzaak Van Oosten zorgt voor bijna honderd donaties

Doneeractie voor dierenspeciaalzaak Van Oosten zorgt voor bijna honderd donaties

De doneeractie voor dierenspeciaalzaak Arnold van Oosten heeft er voor gezorgd dat inmiddels 95 mensen al een donatie hebben gedaan.

De actie heeft inmiddels bijna tweeduizend euro opgeleverd. ,,Ik wil iedereen bedanken voor alle liefde'', vertelt Arnold van Oosten. Hij hoopt met het uiteindelijke bedrag een nieuwe start met zijn winkel te kunnen maken.

Sluiting
Van Oosten schreef vorige week op facebook dat hij na bijna negen jaar zijn droom moest stoppen. Door de stijgende prijzen, voornamelijk de enorme energiekosten en de stijgende huurkosten, heeft Arnold doen besluiten om zijn zaak aan de Groningerstraat te sluiten. ,,De coronaperiode heb ik maar net overleefd. Het is natuurlijk geen makkelijk besluit voor mij. Het was voor mij niet bepaald een fijn en makkelijk besluit na alles wat ik hier heb opgebouwd. Ik wil mijn kinderen een goeie toekomst bieden en als ik dit besluit niet neem, ben ik alles kwijt'', vertelt Van Oosten.

'Ik zie hem kapot gaan'
Maar vrienden van Arnold hebben hier een stokje voor gestoken. ,,Arnold is een maatje van mij en die zie ik kapot gaan door de kosten die de neusgaten uit komen. En tot alle spijt moet hij stoppen met wat hij bijna 9 jaar heeft op gebouwd met bloed zweet en tranen. Ik wil hem er mee steunen zodat hij een door start kan maken'', vertelt een van de initiatiefnemers van de actie. ,,Mocht hij een nieuwe locatie vinden en de mensen die klant bij hem waren weer een lach kunnen bezorgen, is alle hulp is welkom. Het is geen verplichting om te doneren, maar hij betekent veel voor mensen. Niet alleen voor mij, maar voor velen anderen.''

Doneren
Wil je doneren? Klik dan hier: www.doneeractie.nl/een-nieuwe-start-voor-arnold-van-oosten