Help Mees en Jeslynn zaterdag het geheim te ontdekken van de bimbobox

Help Mees en Jeslynn zaterdag het geheim te ontdekken van de bimbobox

Hoe zit het nou toch met de bimbobambibiebobombibox in Warenhuis Vanderveen? De originele bimbobox is gestolen, de nieuwe bombibox heeft kuren, er is een sextant verdwenen en er loopt een rare man met een karretje. Mees en Jeslynn proberen al sinds eind april het geheim van de bombibox op te lossen, maar hebben hulp nodig. Kom ze helpen op zaterdag 24 september.

Mees en Jeslynn wonen in Assen en komen regelmatig in Warenhuis Vanderveen. Daar verdwijnt van alles: zeven jaar geleden is de bimbobox gestolen en nu is er een sextant zoek. Die sextant, een instrument om op zee de weg te kunnen vinden, is nog van de over-over-grootvader van meneer Rienus en meneer Nico Vanderveen geweest.

Leon loopt stage bij meneer Rienus en helpt Mees en Jeslynn om deze mysteries op te lossen. Ze zoeken in alle hoeken en gaten, bedenken speurtochten, maken een TikTok-filmpje, verzinnen slimme dingen en achtervolgen zelfs een vreemde man met een karretje.
Maar het is niet gelukt om de sextant te vinden en het geheim van de bimbobox is nog niet opgelost. Lees wat Mees en Jeslynn allemaal al gedaan hebben op jubileum.vanderveen.nl.

Op zaterdag 24 september vragen Mees en Jeslynn hulp van alle .kinderen. Kom ze helpen het geheim op te lossen! Kom naar de Buningzaal naast Kunstcafé Schurer, haal een stempelkaart en doe alle spelletjes in het warenhuis. Om 11 uur, 2 uur en half 4 zijn Mees, Jeslynn en Leon in de Buningzaal om uit te leggen wat ze al gedaan hebben om het geheim te ontdekken én om goed naar tips te luisteren. Met heel veel hulp moet het toch lukken om het geheim van de bimbobox op te lossen?