Diverse gezins- en kinderactiviteiten bij Duurzaamheidscentrum in Assen

Diverse gezins- en kinderactiviteiten bij Duurzaamheidscentrum in Assen

Het Duurzaamheidscentrum Assen organiseert deze zomer allerlei leuke gezins- en kinderactiviteiten. Doe mee met de puzzelspeurtocht in het Asserbos of volg de kabouterroute. Op dinsdag 9 augustus kunt u met de kinderen natuurbingo spelen.

Het Duurzaamheidscentrum ligt in het Asserbos, waar je heerlijk kunt wandelen. Er zijn vijf paaltjesroutes uitgezet die beginnen en eindigen bij het Duurzaamheidscentrum. De routes variëren in lengte: de gele route, de kortste, is bijvoorbeeld ongeveer 1,5 km lang en de langste route, de paarse, is ongeveer 5,5 km lang. Bij de balie liggen gratis wandelroutes geschikt voor kinderen klaar.

Activiteiten
Meerdere keren per week zijn er activiteiten voor jong en oud. Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten? Kijk dan bij Nieuws of volg ons op Facebook. Stadsboerderij Asserbos ligt aan de overkant en is een leuke aanvulling op je bezoek!

Kosten en aanmelden
Veel activiteiten zijn gratis. Aanmelden wordt ten zeerste aangeraden via de formulieren die je onder aan iedere activiteit of workshop aantreft. Soms worden er kosten berekend.

Nieuw platform gestart
Sinds kort is ‘MAKEN‘ gestart in het Duurzaamheidscentrum Assen. MAKEN is een nieuw netwerk van samenwerkende kunstenaars. Door het geven van workshops met kunst, erfgoed en ambacht willen ze deelnemers aan hun workshops inspireren en trots laten zijn op hun eigen gemaakt werk.

Wil je meer informatie en/of je aanmelden voor workshops? Kijk dan op de website van MAKEN.

Kijk voor alle activiteiten op de website van Duurzaamheidscentrum Assen.