Oude tijden herleven tijdens volle TT week in Interzorg Anholt iStock

Oude tijden herleven tijdens volle TT week in Interzorg Anholt

Deze week staat Interzorg Anholt weer volledig in het teken van de TT van Assen. Naast de nodige activiteiten op het TT circuit zelf en de vele ernaast, maakt ook Interzorg Anholt er dit jaar weer een gezellige TT week van.

Een week waarin motoren centraal staan en Anholt graag cliënten aan de ‘oude’ TT tijden wil doen herinneren. Hiervoor haalt Interzorg Anholt de Asser binnenstad naar binnen met een bomvolle en gezellige TT week. Niet alleen voor cliënten, naasten, vrijwilligers en mede-werkers, maar zeker ook voor een ieder die motoren en de TT een warm hart toedraagt.

Vrienden van
Met steun van onder andere Stichting Vrienden van Interzorg, de cliëntenraad en een financiële bijdrage van een aantal Asser ondernemers is de TT week samengesteld.

Walhalla
Iedere dag is er tijdens de TT week in Anholt wel iets leuks, bijzonders of geks te doen voor de cliënten en bezoekers. Zo wordt er traditioneel op maandag gestart met het ombouwen van de Plaza tot een waar motor walhalla. Echte (race)motoren, prachtige foto’s, kleding en toebehoren worden hier tentoongesteld en zijn de hele week vrijblijvend te bezichtigen.

TT burgemeester van Anholt
Bijna alle cliënten binnen Anholt hebben in het verleden wel eens in meer of mindere mate te maken gehad met de TT. Met name de cliënt die destijds veel voor de TT heeft betekent wordt extra in het zonnetje gezet en zal benoemd worden tot ‘TT burgemeester van Anholt’. Deze krijgt dan bijvoorbeeld de eer om de TT markt op woensdag formeel te openen, maar zal ook bij alle overige activiteiten aanwezig zijn, zoals o.a. de zijspanritten naar het TT circuit, hamburgers bakken, optreden van LIVE bands en het bezoeken van de trainingen op zaterdag, waarbij voorafgaand aan alle medewerkers een speciaal katerontbijt met paracetamol wordt aangeboden. Op zondag kan iedereen de races live volgen op een groot beeldscherm onder het genot van een lekker patatje.

VVV en TT Nightride
Naast de vele activiteiten die in Anholt zelf worden georganiseerd, is locatie Anholt dit jaar opgenomen in de VVV-stadswandeling. Deze wandeling leidt de deelnemers langs verschillende plekken met motoren in Assen. En op vrijdagavond nemen een aantal cliënten deel aan een testpanel voor innovatieve Virtual Reality brillen. Op deze wijze kunnen zij -vanuit Anholt- ‘live’ aanwezig zijn bij de TT Nightride. Een optocht van ca. 1.500 motoren door de binnenstad van Assen.