GozeroProcent na 2,5 jaar weer terug met XXL feest voor de jeugd

GozeroProcent na 2,5 jaar weer terug met XXL feest voor de jeugd

Na ruim 2 jaar geen evenementen, feesten en festivals is het weer tijd voor een feestje voor de Asser jeugd. Woensdag 25 mei  (woensdag voor Hemelvaart) staat het grootste alcohol vrije tienerfeest (0% alcohol = 100% PARTY!) van Noord Nederland weer op het programma van Assen.

Van 20.00-0.00 uur is de Bonte Wever in Assen ‘the place to be’ voor honderden tieners van 12 t/m 17 jaar. De organisatie is in handen van stichting GozeroProcent met ondersteuning van Vaart Welzijn i.s.m. het GozeroProcent team, een groep van 25 enthousiaste jonge vrijwilligers uit Assen.

Behoefte
Tijdens jeugd en corona onderzoeken kwam n.a.v. de input van scholen, jongeren en verschillende organisaties uit Assen een GozeroProcent feest als één van de grootste behoeften voor de Asser jeugd naar voren. Nu alles weer kan, moeten we niet te lang wachten en er met elkaar voor gaan. Hiermee maken we een mooie start voor vele tieners in Assen!

In de rij voor alcohol vrij!
In de rij voor alcohol vrij! is een erg belangrijk aspect van het GozeroProcent feest. Ook zonder alcohol kun je als tiener een gezellige avond hebben en dat bewijst het feest 0% alcohol = 100% PARTY! van GozeroProcent.. Hier wordt geen alcohol geschonken en zijn jongeren die van te voren indrinken niet welkom. Dit wordt regelmatig door het steekproefsgewijs afleggen van alcohol testen gehandhaafd. Wanneer jongeren onder invloed zijn worden ouders hier over ingelicht. Tevens zet de organisatie zich in voor de rookvrije generatie.

Programma
Het feest is geheel alcohol- en rookvrij, maar daar zet de organisatie hele strakke en mooie dingen tegenover om te laten zien dat je prima kan feesten zonder roken en alcohol. Naast leuke gratis activiteiten in de zaal zoals bijvoorbeeld een reuze sweeper en rodeostier, is er uiteraard ook een prachtig programma deze avond. 538 DJ’s On Tour reist met een gloednieuwe show naar Assen deze avond. Met de vetste beats, de leukste 538-dj's en de dikste show van het nummer 1 radiostation van Nederland maken ze van elk feest een onvergetelijk feest! Naast deze super show zijn er optredens van o.a. rapper La$$a en Caza.

10 jaar GozeroProcent
GozeroProcent is ooit gestart als deelnemend team aan en winnaar van de campagne wedstrijd Maklukzat in 2012, het eerste feest vond plaats op woensdag 16 mei 2012, precies 10 jaar geleden!

Entree
De entree voor het GozeroProcent feest is vanwege het 10 jarig bestaan en om te vieren dat het weer kan voor de prijs van 10 jaar geleden.  € 5,00 in de voorverkoop. De voorverkoop vindt plaats bij de receptie van de Bonte Wever of bij verschillende voortgezet onderwijs scholen in Assen. Ook online zijn kaarten verkrijgbaar via debontewever.nl. Woensdag 25 mei kosten de kaarten aan de deur  € 10,00. Het feest biedt 2000 bezoekers de mogelijkheid er heen te gaan, koop dus op tijd je kaartje, want vol = vol!

Meer informatie over het feest 0% alcohol = 100% PARTY! Van GozeroProcent, de voorverkoop momenten, de huisregels, de organisatie enz. zijn te vinden op de website: www.gozeroprocent.nl