Even de gedachten op iets anders, Jumpstyle Assen biedt Oekraïense kinderen een heerlijk uitje

Even de gedachten op iets anders, Jumpstyle Assen biedt Oekraïense kinderen een heerlijk uitje

Zondag konden 45 Oekraïense vluchtelingen terecht om even hun gedachten te verzetten. Kinderen konden even kind zijn bij Jumpstyle in Assen.

Onlangs kreeg Jumpstyle Assen het verzoek om 45 gevluchte Oekraïense vluchtelingen te ontvangen. Een warm initiatief zodat de kinderen die op dit moment in Assen en omstreken verblijven met elkaar in contact kunnen komen. Daarnaast is het fijn om de kinderen een positieve ervaring te geven tijdens deze nare periode.

Het initiatief kwam van Kirstie, die de organisatie in samenwerking met Vaart Welzijn op zich heeft genomen. Toen Jumpstyle dit verzoek kreeg hoefden zij er niet lang over na te denken om dit initiatief kosteloos te ondersteunen.

Een geslaagd uitje is het zeker geworden. Vele blije gezichten kwamen Jumpstyle op zondag 15 mei bezoeken. “Het was een feest om deze kinderen te mogen ontvangen” zegt de parkmanager. “Ze hebben samen kunnen springen, spelen en plezier kunnen maken. We zijn blij dat wij hebben kunnen bijdragen aan dit speciale uitje voor deze kinderen.”

Tiplijn