Informatiebijeenkomst over bouw op Acmesaterrein

Informatiebijeenkomst over bouw op Acmesaterrein

Heeft u vragen over de bouwplannen op het voormalige Acmesaterrein? Of wilt u een reactie op de plannen geven? Op woensdagavond 12 januari om 19.30 uur organiseert de gemeente een digitale informatiebijeenkomst over de bouwplannen op het voormalige Acmesaterrein.

Het Acmesaterrein ligt tussen het Stationsgebied en de binnenstad van Assen. In dit gebied wordt een woonwijk gerealiseerd met een mix van stadswoningen, twee-onder-een-kappers en vrijstaande woningen. Daarnaast worden langs de Rolderstraat sociale huurappartementen gebouwd.

Informatiebijeenkomst
Tijdens de informatiebijeenkomst zijn de gemeente, projectontwikkelaar Bemog (eigenaar van de gronden) en woningcorporatie Actium aanwezig. U kunt hier de plannen bekijken.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan de bijeenkomst? Meld u dan voor 11 januari per mail aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van informatiebijeenkomst Acmesa . Na aanmelding ontvangt u een uitnodiging voor de Teams vergadering.