Bibliotheek DNK kan helpen bij afspraak maken voor boosterprik

Bibliotheek DNK kan helpen bij afspraak maken voor boosterprik

Voor iedereen die het lastig vindt om een afspraak te maken voor een coronavaccinatie houdt Bibliotheek DNK een inloopspreekuur.

Als je er zelf niet uitkomt met het maken van een online afspraak, dan helpen medewerkers van de Bibliotheek, in samenwerking met een vrijwilliger van Vaart Welzijn, je verder. Daarnaast kun je ook langskomen bij het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) bij het Infopunt in de bibliotheek. Het IDO is geopend tijdens de openingstijden van de bibliotheek.

Het Inloopspreekuur Boosterafspraak is elke vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur in Lokaal 1B. In de ruimte zijn maximaal twee personen toegestaan. Zijn er al twee personen binnen, wacht dan even buiten het lokaal tot je aan de beurt bent. Het inloopspreekuur is gratis voor leden en niet-leden van de Bibliotheek. Er hoeft geen afspraak te worden gemaakt.

Voor hulp bij het maken van een online vaccinatie-afspraak kun je alleen worden geholpen als je DigiD met sms-controle hebt (aanvraagtijd voor een DigiD is drie werkdagen). Vanwege de privacy wordt er alleen uitleg gegeven.

Tiplijn